boring day

hari ni mmg bosan giler kat ofis..nak study tp xbleh..kat ofislah katakan..takkan nak study plak..otak aku sebenarnye tengah fenin...pikir pasal nak test ptg ni. Semalam org suh study kat umah malas..asyik nak tgk tb je..itulah jadinye..

today is actually last class for company account subject..lega sikit rasanye coz xyah dah jumpa ngan lecturer yg glabah x tentu pasal tu..tp azab blum abih lagi..19 April ni baru bleh releks pasal CA ni..

23 April ni ada exam Tax plak..ni lg satu subject yg kire susah gak lah..nak kire2..nak hafal formula lg..isy...so so terrible

And my last paper for this sem will be Managing of Change..hope i'll pass this paper..ni 2nd time i sit for this paper..last sem camne bleh salah jawap one whole question pun xtau lah..harap2 sgt this sem i'll get excellent colors for this paper..yelah dah sit twice kan..sure results kene best-best punye..

No comments: