==> gamba kawin

nilah gamba2 kawin aku..nak gak letak kat sini

saat akad dilafazkan..."aku terima nikahnya Sharmila binti Arshad dengan mas kawin RM50 tunai"


ni gamba nikah masa kat dlm masjid...
ni masa sanding kat dlm rumah soon after nikah kat masjid..those are my best buddies during diploma time at UiTM..cipan & ogiey


this pic was taken 15 min b4 sanding..masa ni mcm byk je butterflies in my stomach


this is my hubby's big family..all the siblings & their kids..inipun ada lg yg x masuk dlm gambar..if not xde ruang kosong pun
this is my family..br nampak bunga2 kat tepi pelamin..

3 comments:

cHeAre said...

hai sheila wah...dapat gak aku tgk ko punyer gambat kawin....thax to filla ....sebab dia la aku dapat tgk ko nyer blog....heheheheh
aku pun nak create gakkk..tapi x tau camner nak tampal gambar2 ha...ajarla..ajarla..ajarla...ajarla...jelous ni tau tgk anak filla 2 aku pun nak bubuh gambar ank2 aku gak....

cHeAre said...

hai..sheila dapat gak aku tgk blog ko...aku pun nak join gak..ajarla aku...ishh...ishhh..rasa macam duduk dalam gualak...

|| s h e i l a || said...

aja ko no hal nye lah..kwn mmg kene tlg kawan..