Secretaries Week Dinner @ Hilton KL

Yesterday night me & hubby went to Hilton KL attending the Secretaries Week Dinner. Lucky ofis dia nak gak support kitorang pegi..nak harap ofis aku..18 tahun lagi pun blum tentu nak sponsor (Thanks to Concept Associates KL for the ticket) ...The dinner run very smoothly..i really enjoyed the show and Ning's performance was walaaaaaaa...She sang various number of my favourite song namely Superstar, Selagi Ada Cinta, Pasti, Because of U, Awan Yang Terpilu, Pengyou (Mandarin song), medley of Indonesian songs Teman Tapi Mesra, Januari, Mungkin Nanti, Pupus, Cinta, and many many more. Nikki from Malaysian Idol was there too and her voice is great. I love her voice when she sang the chicky-chicky song..cam gedik2 je sore dia...
Yg tak best makanan dia, sedap lg aku masak..yelah org x biasa makan kat hotel camtulah ayatnye kan!! Dahlah mahal..nak order air pun cam takut..last2 kitorang satu table minum sky juice yg mmg dah tersedia on the table jek
This is the ticket for dinner show...RM268 mahal banget sih..kalau x kerana sponsor sampai ke tua aku tak pegi Secretaries Week ni..
Ning pakai baju simple je..hubby aku kata lepas dia abis show dia dah x payah tukar baju lagi..dah boleh terus tido..dia kata baju Ning ni dah macam baju kelawar ..wakakakaka

Yang ni pulak kire door gift @ souvenir yang Hilton provide. Ada ke patut kasi Fair & Lovely. Yang ini 100 pun aku bleh beli....Bagilah hadiah yg best-best sikit..kedek betullah...


And there u go...it's me soon after dinner show tu abis..penat and so so sleepy but i really really enjoy. Orang lain sume gi dinner pakai baju cantik..aku ni ngan baju kurung je...tulah surprise lagi lain kali..Kalau inform awal2 bleh gak aku melaram..

No comments: