060606

what a beautiful date...6 June 2006 (060606)..sempena this date i wish to make this post butttt will these things happen to me???..boleh percaya ke pada lelaki???? habis madu dibuang je sepahnya..:(

Masa Bercintee
6 minggu - I love U, saya sayang awak..
6 bulan - Of course, saya sayang awak..
6 tahun - Ya Allah, kalau saya tak sayang awak takkan saya kahwin dengan awak???

Balik Dari Kerja
6 minggu - Sayang, saya dah balik
6 bulan - Dah balik!!
6 tahun - Mama masak apa hari ni?? (tanya kat anak je)

Telefon
6 minggu - Sayang, ada call untuk awak..
6 bulan - Nah, awak punya
6 tahun - TELEFON TU BUNYI...ANGKAT

Masak
6 minggu - Tak sangka sedapnya lauk sayang masak ni..
6 bulan - Apa lauk makan malam ni??
6 tahun - Balik-balik lauk ni!!

Baju Baru
6 minggu - Wow..cantiknya sayang bila pakai baju ni
6 bulan - Awak beli baju baru lagi??
6 tahun - Berapa byk duit saya awak guna beli baju ni??

TV
6 minggu - Sayang nak tengok cerita apa malam ni??
6 bulan - Saya suka cerita ni...jangan tukar channel
6 tahun - Saya nak tengok bola..kalau tak suka pergilah tido..saya blh tengok sorang2..

No comments: