Free Money

Yesterday hubby & I buat part-time job...xde mende nak buat cuti2 ni so we decided to get some money..kebetulan yesterday ada football match between Malaysia vs Singapore dekat Stadium Tuanku Abdul Rahman, Paroi..so kitorang pun grab this chance. Nak tau what we did?
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
kitorang bukak bonet van..dan akhirnya jadilah bonet van kitorang tu tempat simpan helmet..cajnya murah je..RM1 je..sronok sangat rasa...dapat duit kire byklah jugak RM95..oklah tu sape plak yg nak kasi duit free cam tu kan..kire lepaslah duit aku gi makan Kenny Rogers petang semalam..hehehe
Ni sume pun idea abg zul & kak chik...bagus idea dorang..pandai cari duit untuk anak-anak...
Semalam tu kire sambil jaga helmet sambil jumpa kawan..yelah balik kampunglah katakan..ramai gak kengkawan yg aku jumpa..ada yg debab (termasuklah aku), ada yg maintain..memacamlah..
Result game tu..mengecewakan..ramai yg kuar stadium awal..dorang dah boring..M'sia kene blasah ngan S'pore..if not mistaken 8-7 penalty..eventhough duduk kat area stadium tp aku bukan bleh masuk dlm tengok bola pun..kalau aku masuk sape plak nak jaga helmet kat dlm bonet aku tuh..

No comments: