ct oh ct


Berita exclusive..Siti Nurhaliza confirm bernikah dengan Datuk Khalid Jiwa..majlis pertunangan dan pernikahan will be held on 21st August 2006 at Masjid Wilayah Persekutuan sempena Hari Isra' dan Mikraj and majlis persandingan pulak on 28 August 2006 buat dekat Kuala Lumpur Convention Centre. Pukul 5 hingga 6 petang hari yang sama merupakan sesi Siti Nurhaliza dan pasangan bersama peminat. Majlis Resepsi di Kuala Lipis akan berlangsung pada 3 September2006. (Sham dah getik nak cancel gathering sebab nak attend majlis ni)..Rasa macam wartawan pulak aku ni...

Berita ni serius buat ramai orang frust..termasuk kak seha (kakak ofis aku) yang fanatik gile kat CT..aku pun actually frust jugak..sebab i don't expect her to give that kind of decision. My personal opinion, Datuk K tu not really suits her in terms of age and status. The age gap is 20 yearssss...kan sweet kalau dia kawin dengan Fadzley..tp whatever it is, jodoh itu ketentuan tuhan..kalau hati dah suka org lain tak boleh cakap apa pun..when the love magnet conquer two body only they know what and how they feel. Mungkin betul juga lirik lagu Biarlah Rahsia tu..

pernahkah kau termimpi seketika
berada ditempatku
membayangkan pahit manis berlaku
tah siapa yang tahu

mungkin nanti kau jua merasakan
berdepan dengan kata
menyesakkan takkan tugumu kebal
tiada pertimbangan

Keheningan malam membangunkan
kepayahan jiwa menguatkan
andai kau jujur memahami
tiada ku menjauhi

dan kisahku yang masih panjang
menambahkan berat yang memandang
lantas ku pendamku putuskan
biarlah rahsia

semakin aku hidup dalam cinta
tiada kuasa mampu menghalangnya
hentikan kata-kata bertulangkan dusta

1 comment:

cHeAre said...

wah...aku dok surf blog bebudak nih...sumer ada kisah si ct nih...paling teruk si syam..heheha anyway...semoga berbahagia diaorg tu..