tagging

Tagged by friend @ MySpace
Senaraikan 3 perkara yg sdg anda fikirkan skang??
  • pukul brapa hubby nak fetch ni?
  • malam nak makan apa?
  • nak call my lil brother (ayang)
Makanan ape yg sedang anda fikirkan skang?
  • mihun sup "Meletuppp' kat Desa Tasik

Senaraikan 3 perkara yg hendak anda lakukan ketika ini?

  • nak buat milo (rasa cam lapar plak)
  • nak tgk Sinetron Ku Tlah Jatuh Cinta..tp mcm x dpt jek
  • nak balik..dah boring dah kat ofis ni

Senaraikan 3 perkara x best berlaku baru2 ini dlm hidup anda??

  • misunderstanding dgn hubby..(sob sob)
  • gaji masuk tapi tak full
  • apa lg ntah..yg x best malaslah nak ingat
Senaraikan 3 perkara yg mmg besh yg berlaku baru2 ini dlm hidup anda?
  • jumpa mama last weekend..
  • dapat sofa baru
  • ofis dapat job baru..kire mcm ada bonus lah raya nanti
Sekiranya anda nampak lelaki yg ensem apakah yg anda lakukan?
  • of coz la tgk..pastu bisik kat member sbelah..("hensem siut mamat tu")
Sekiranya anda terjatuh di tempat ramai org, apa yg anda akan lakukan?
  • alamak..tp rasa cam bangun pastu terus jalan x toleh kiri kanan dah..malu wo
Senaraikan 3 org yg kene buat tag ni selepas ko.
  • filla
  • che-are
  • kak seha

3 comments:

cHeAre said...

aku kena buat plak ker tag ni....ish..ish..ish...tapi mmg menarik...keep it up ..sheila....

|| s h e i l a || said...

iya..buatlah..ko ingat sesaje je aku nak letak nama ko kat situ??? ko kan mmg xde keje kat ofis tu..elok sgtlah kirenye ko jwb mende tu..hehehe

Khamsehar Johor said...

nak jawab kat mana lak? aku mana tau, nak jawab kat sini ke? bagi contoh boleh....