Ramadhan is coming


Dear Muslim friends,

I'm taking this opportunity to wish you guys...Selamat Berpuasa..semoga perbanyakkan amalan di bulan yang mulia ni..kalau boleh tinggalkanlah perkara-perkara yang boleh membatalkan puasa sbb kalau 'member' kite ni boleh berundur..xkan kite ni x gheti2 lagi undurkan kejahatan & kenakalan kite kan???



... and for those yang dah lupa niat tu..baik selak2 balik buku-buku lama or simply surf in the internet....(hahahah)

Today is 22 September 2006...
Sepatutnya my late lil Sister celebrate her 24th birthday today..tp nak buat mcm manakan..Allah tu Maha Kaya..dia boleh jadikan umatnya bila-bila yang Dia nak and Dia juga boleh ambil balik nyawa yang dah diberikan at any time. Al-Fatihah buat Mimie and you're always in my mind, you are always in my prays and you are always in my dream..

2 comments:

Nadiah Alwi said...

Happy Birthday to your lil Sister...

Syiekatsuya said...

Hai Sheila...lama tak dengar berita. Mungkin penat berpuasa. raya dah dekat nie. I nak ucapkan Selamat menyambut raya yang akan tiba. Kalau ada salah dan silap tu..harap maafkan ya.
Dari manchester City