Akuarium Shah Alam




I don't know why..the whole family of Arshad love fish...

Dari Aca sampai ke cucu sume minat gile dgn ikan..like myself i don't really into other pets like cat, bird or whatsoever..but i go for fish..mungkin sejak kecik Aca dah biasakan kitorang dgn ikan so mmg binatang paling faberet skali is IKAN..

So sebab Daniel dah sibuk berhari2 nak tgh ikan..so hubby decided to bring him (sebenarnye nak bwk bini dia skali yg dah bertahun ajak gi Aquaria) to Shah Alam..beside Wet World ada one place yang boleh tgk ikan2 free..kalau gi Aquaria KLCC tu kene bayooooo..

Ada gaklah amik gamba..ikan2 yg aku suke..tp sedap2 aku snap tiba2 battery kong pulak..cissss..

gold fish

zebra catfish

Lepas je abis and puas hati tgk ikan kat Akuarium Center tu we moved towards Jom Heboh kat Perkarangan Stadium Shah Alam..Humangai..mmg paneh gilo..Aku ni pantang sikit bile jalan dalam panas..gerenti sakit kepala..tu yg x sampai 1 jam setengah jalan aku dah sibuk ajak balik..kalau duduk lama sikit kat situ boleh jadi Incredible Hulk aku..

Mama sebenarnya nak sangat tgk si Bawang Merah Bawang Putih live...aku x excited sgt sbb x ikut pun jalan cite tu..tp kesian mama..kene tgk bawang kat dapur jelah jawapnye (hehehe)

I didn't buy anything..cuma satu bag Justea for RM10..mmg berbaloilah..murah compare if we buy satu satu..

Gi Jom Heboh ada jugaklah jumpa artis..i saw Arash Mohamad & Eja, ada yg biasa tgk muka tp x kenal nama..tp bile dah tgh panas mood nak beramas mesra xde langsung..

No comments: