Gathering De Royal Anggerik

Hari ni macam mana boleh bangun awal pun aku tak tau..selalunye ari sabtu kalau x kul 10-11 tu tak sah..lepas sayang gi keje je gerenti tido balik..ni time2 sayang takde je terkebil2 kul 7.30 dah bangun..bile bangun je automatic perut tu lapar..so apalagi..masaklah mihun sup..(instant ye tuan2 dan puan2)..

Hari ni tak masak pun..petang kitorang ada gathering kat ghumah Kak Eida..since she had delivered her baby early January..so our club member decided to pay her visit..br le terasa happy hidup ibu dalam confinement ni..

Kak Mezah & Aen fetch me at Shah Alam Commuter station and from there we head towards BP station to meet the rest. We convoyed to Kak Eida's house at Bukit Puchong. Bile dah jumpe reramai ni..kecoh ghumah Kak Eida..lucky her baby is used to this situation..abg2 baby ni slalu buat bising jugak kot..hehehe..So cute Idzham ni....

Aen ambik gamba ni..dia kata baby ni nak isap nenen aku..hehehe

ambik berkat dokong baby..peluh gak nak dokong baby ni..nasib baby ni besar..si tina macam nak suruh ibu tambah adik je..

Amerrul Idzham..macam Shah Rukh Khan..so cute

Kak Liza, Me & Kak Seha

Kak Liza with her new look..without spec..ambik berkat jugak ke..

This is Kak Eida..

From left: Kak Mas, Aen, Kak Mezah, Kak Azie, Kak Ida, Kak Eida, me, Kak Seha, Kak Murni and finally Kak Liza..our tok ketua

No comments: