Pasar Malam

Hari ni hari Khamis..ada pasar malam kat Bdr. Tasik Slatan..since sayang will be going for OST tomorrow ingatkan nak le beli barang masak sepanjang ketiadaan dia nanti..tp bile dah pegi pasar malam dah tak tau nak bli apa pulak..
Tgh jalan kat situ nampak pulak Noli & Mai..dedua org ni dah sihat, gumuk je..sama mcm aku hehehe..jauh dorang ni gi pasar malam

So tadi cuma bli ikan talapia merah sekor..udang sikit..yang dedua ni buat goreng je..then i bought murtabak daging..(my faberet)

ikan ni nampak je macam x sedap..tapi sebenarnye besttt..(masuk bakul angkat sendirilah pulokkk)

udang goreng..arini kurang kick sikit as compared to last week..

inilah akibatnya makan sambil ckp kat fon..kene candid..laki sapalah yg seksi ni

No comments: