C@meron Highl@nds

http://www.myrainbowtext.com - rainbow text
De Royal Anggerik Vacation
Villa Dahlia Apartment (Suite 601 & 613)
18 - 20 Feb 2007
At last we reached Cameron Highlands afterabout 3 months of planning. Alhamdullilah everyone are in good mood, good health..
We booked 2 suites at Villa Dahlia Apartment and each of them can occupy 4 families. Memang best giler..havoc..sejuk..and what else can i say..it was an enjoyable moments. Memula tu masa dapat nombo bilik rasa mcm jauh je..yelah 1 tu kat bilik 601 and another one is at 613..bile dah sampai alahhhhhh..sebelah ghumah jekkk..yg bestnye asal nak makan je gi nyibuk kat ghumah sebelah..yg bebudak pulak asal nak main je mesti gi ghumah kitorang..sbb sini best sikit compared to 601..yg pastinye all the men yg tension..sebab bebudak bising..yg ladies biasanya lepak kat 601..masak..masak..and chatting
these pictures will say better than me..it's not in chronological manner..malaslah nak susun


ni gambar kilang boh from puncak

sementara tunggu bapak2 makan..so the ibu2 lepak kat ghumah lagi satu

sempat bergamba walau dlm gelap..nasib camera ada flash

Ni kat Bee Farm..bli madu hutan RM18 je..yg bestnye lebah siap hurung atas kepala lagi..seram gak memula tu

signboard BOH..

ni strawberries yg ada kat KHM farm...byk yg belum ripe lagi

kak flora, kak seha, me, mak aen, kak liza & harith

masak time..

menu: sambal sardine, telur dadar, broccoli celur cicah with cili kicap (mmg kaw2), sup sayur & kailan tiram

ni dah quarterway to the top..tengah gigil lutut tu..tp boleh senyum lagi
masa nak pegi tu we met with an accident..masa tu dah lepas tapah but b4 Lata Kijang..dekat selekoh tu ada pulak satu kereta boleh berenti kat jalan just to snap photo..adalah air terjun kecik kat situ..mangkuk betul org itu..pastu sbb keta tu berenti jadi ada satu van kat blakang keta tu pun terpaksa berenti followed by Wira..and here come our car right after the selekoh terus bang keta Wira tu..lucky van kitorang x teruk..(nasib naik van yg kebal cuma lampu depan belah kiri je pecah)..bunyi dentum tu masya allah..kuat..menggeletar jugaklah lutut..terkejut, terkaku sume ada..

yg best tu keta yg berenti nak snap gamba tu cecepat cabut..no one manage to take the plat number..hampeh and this is the Wira which we bang..sian abg tu keta dia depan blakang kene

bumper dia jelah yg prob sikit..belah depan tu mende ntah yg kemek..x amik port sgt pun sbb bukan kitorang sesaja nak langgar bontot keta dia..org depan yg berenti..kat selekoh pulak tu

ada byk lagi gambar sebenarnya..all the above pics are from friends' camera..gamba dr my camera will be published later..tungguuuuuuuuuu

more pictures can be viewed at ==> my multiply..click here


No comments: