Celebrity Looks

Ni posting yang aku rasa buat perut aku sakit sbb gelak. While surfing the net today I came across this site www.myheritage.com so aku pun trylah...try to look for the similarity of my face and celebrity. I put about four pictures and it really makes me laugh like mad. Ada yang kata muka aku mcm Serena Williams..ada yg kata muka aku macam 50 cents .. hahaha .. mentang2 gambar yg aku letak tu muka aku gelap..dia kata muka aku macam nigers ni..hampeh tol lah


yg ni aku letak gambar aku time kurus sikitlah..dia kata muka aku 83% sama mcm Kajol..hahah. Tp mmg ada sorang dua yg cakap muka aku cam dia..especially kak aton kat kmc..cuma aku je yg x ngaku..malu woooo..kajol tu cumil je..




yg ni gamba aku yang paling latest dengan tahap ketembaman pipi yang maksimum..and they ended with this..ada dayang tu..slalu yg ckp muka aku mcm dayang kat ofis ni..Abg Nizam..



mana aci gelakkan gamba sendiri..nak gak letak gambar sayang..skali tu kuar pulak matchingnya ngan Mother Theresa..wakakakkak..tang mana yang sama pun aku tak tau..tp jangan jeles ada sama sikit macam Michael Ballack you..



yang ni pun gambar sayang masa kurus sikit..time br 2 hari bergelar suami..ceh ceh..skali majority matching dia kuar gamba org cina..sepet2 blaka

No comments: