Daniel

Hari ni rasa tak sedap hati sangat. Yesterday Abg Eone brought Daniel to GH..Emergency Department..he got a very high fever about 39.8 C..doktor amik darah and at night doctor call suruh bawak di gi hospital balik. Dia kene jangkitan kuman dalam darah..OMG..how did he got that?? Dia mmg alah and there's no carpet in the house and Mama will make sure there's no dust too..maybe he got it from his taska

Start dari hari Sabtu tu dia dah nampak lain sikit..when he came back from mengaji..normally his teacher will give some homework to do and since I'm there I straight away asked him to complete that. Tapi dia macam malas sgt haritu..maybe badan dia dah start sakit2 maybe..aku pun apalagi..naik angin le..mmg sah aku ni xleh jadi cikgu..garang ya amat

So disebabkan dia xnak buat keje ngaji dia..aku off tv..no tv from 11am up to about 6pm..lepas tu I went out to town without bringing him..(konon nak ajar dia lah)..skali bile balik rumah at about 9pm..Mama kata badan baby dah panas sgt..bagi makan ubat demam..tampal cool fever..dia dah start meracau, ckp & buat lawak sorang2 (terasa bersalahnya aku ni..rasa nak nangis) nampaknya dia bukan sengaja xnak buat keje ngaji dia..mmg badan dia yg x sedap.

Malam tadi on the back from Seremban to Kl hati ni tak sedap sungguh..nilah buah hati aku..nilah kawan bergaduh aku..waktu Mama & Babah dia nak bawak dia gi Hospital malam tadi dia siap cakap camni kat Mama aku.."Muma jangan nangis..abg gi kejap je tau.." uwaaaaa..bukan je Muma dia yang nangis..Mak Ngah pun nangis jugak :(

GET WELL SOON BABY..NANTI MAK NGAH BAWAK BABY GI JUSCO YE

No comments: