Ogiey's Wedding

Alhamdullilah..akhirnya Ogiey and Abg Botak selamat diijabkabulkan. Dengan dua kali lafaz maka sahlah kini Norzaiha or better known as Ogiey became wife to Hazmin Fadly a.k.a Botak. Lama gak dorang ni berchenta2..since zaman kitorang diploma lagi..adalah 8-9 tahun kot..

tersipu malu pulak abg botak aku ni..

Masa awal diploma aku tak close sangat ngan Ogiey ni..she's close with Filla & Ad. Tapi bile Part 4 we start to live in a same house although i'm in a different room, we studied together but we didn't hang out together. Bile masuk Part 6, kitorang jadi lebih close. She's a good listener and the best thing is that she's a good 'shopper'..Bab2 gi shopping ni kasi je kat dia. Glad to have you as my friend G. Buatlah jahat camne skalipun..dia x pernah ajak org lain ikut apa yg dibuat..that's what we call friend.....(alamak dah jadi sesi Tribute to Ogieylah pulak..kakakaka)

Back to her wedding..Idah jadi pengapit untuk semua sessi bersanding. Kasi up sikit saham tu Idah..nanti boleh aku buat 4th trip to Penang pulak hehehe. Tak ramai member Group P yang datang. Memasing ada hal sendiri..jauh pun mungkin satu sebab jugaklah..sementara aku blum ada anak ni..ni lah timenya aku nak gerak bebas. Yang datang aritu cuma Idah (of course..she's Ogiey's best woman), Me, Sham, Ina and Miza.

Miza, Ina, ??, Abg Botak, Ogiey, Cipan @ Idah, Me & Sham

pasangan pengantin yang dah lama jugak tapi belum brapa basi

actually ada banyak lagi gamba..nanti tunggu bebudak lain emel kat aku..quality gamba from my camera is not that good..pixel rendah..gitulah

2 comments:

Kasih Aleeya said...

hi sheila..aku free nie..so aku baca ler blog ko..ada blog ni lah kita tau aper citer memember ek??..so aku amik ler kesempatan ni to wish my best friend..selamat pengantin baru!!! cayang ogiey... so sorry i cant make it.. tp aku dah sms so x ler rasa bersalah ya amat!! tp rasa gak besalah!! hahaha...

~ Mrs. Kay ~ said...

takpe lah filla..
tunggu turn cipan lak..dapat gak kite geder2 kat penang nanti..time tu sure kasih dah besa sikit