Saturday yang Hangat

Pagi

As usual woke up in the morning and prepare breakfast..nasi goreng je..itupun baling segala jenis mende yg ada kat dlm fridge. Sayang is working today tp dia sorang jelah kat ofis tu sbb ada keje nak disettlekan. After sayang went to work...aku apalagi..baring2 dan tertidooooo sampailah pukul 11 (takleh harap betul bini org ni). Bangun masuk kain dalam machine and straight away kemas apa yang patut..menyapu, mop, cuci dapur (aku tak suka mop dapur..prefer cuci je..senang hilang segala minyak), cuci toilet and yang last skali cuci kasut bola sayang..cuci sikit2 je sbb petang nanti ada friendly match. Hari ni tak masak.

Petang

Sayang balik tapau lauk..bapak besar ikan tenggiri masak kicap yang sayang beli. Lepas makan landing2 kejap pastu dalam kul 4 lebih gitu kitorang kuar gi UPM sbb dia ada friendly match between MOZAC & Hitachi kat situ..dia jadi 'import player' je utk team MOZAC dan kesudahannya..MOZAC dibelasah 3-0 wkakakkaak..warm up beriya-iya sekali bolos daaaaa..

Malam


Dari petang tadi sayang dah sibuk nak makan kat Kenny Roger so we head towards Leisure Mall to have them. Malas nak masuk KL...sure jam gile sbb byk sangat party utk F1. Sampai sana hujan ala-ala gerimis perut kitorang pun dah lapar gilesssss..nak nak syg baru je lepas habis energy..yelah jadi import playerlah katakan..yang tensionnye..mintak kat bebudak KR tu extra black pepper gravy..dekat 10 minutes gaklah aku tunggu..alih2 sayang bangun dengan geramnye gi kat kaunter dia mintak sendiri...nak kata pack sgt org kat KR taklah..tp bebudak dorang nampak cam busy je...!!

Lepas makan kitorang naik kat GSC..nak tengok wayang..dah lama tak tengok wayang berdua2an ni..sebenarnya tak tau nak tgk cite apa pun..main blasah je..last2 sayang beli ticket HITCHER...best gak cite ni..adalah dalam 5-6 kali aku terkejut beruk..sampai sakit rasa dada aku ni..dalam best cite ni ada gak yg tak logiknye..

  1. 'John Ryder'...penjenayah ni..mmg dasyat org ni..alih2 masa nak escort gi another prison..cume sorang je yg dok kat blakang kete polis ngan dia..dah tu polis tua plak tu..haruslah polis tu mati

  2. Camnelah si JR ni boleh tau dorang dok kat motel tu..siap masuk bilik lagi..confius aku

  3. adalah lagi 2-3 ketidaklogikan cite tu..tp aku ni dah xde mood nak tulislah..

GOOD NITEEEEEEEEE

No comments: