Takziah Aen

Takziah buat Aen

Minggu lepas aku dan kawan2 lain kat DRA dikejutkan or it is better to be said as diceriakan dengan berita Aen pregnant. Berita ni buat sume org happy bagai nak gile sbb she's been waiting for this moment for 6 years. Kak Seha call aku petang tu just to inform that Aen dah confirm pregnant. Sapa yang tak happy bila dia dah berjaya conceive? Aku happy sampai boleh menangis. Sama macam masa memula doctor kata aku pregnant.

Tapi pagi tadi masa masuk forum..dorang kata Aen keguguran semalam..Ya Allah. Aen, Allah masih menduga kita terutamanya pada kita yang masih belum dikurniai cahayamata.

I've experienced miscarriages twice. Memang perit. Memang senang untuk orang cakap.."Sabarlah..boleh cuba lagi". "Itu dugaan"..tapi only those yang pernah rasa je tau mcm mana rasa kehilangan ni..Aku dapat rasa apa yang Aen rasa sekarang ni. Kecewa yang amat sangat. Sedih yang tak tau mcm mana nak diungkapkan dan yang pasti, AKU MASIH MENANTI

No comments: