Terminal Seafood

Yesterday Umi belanja dinner kat Terminal Seafood, Ukay Perdana (time kasih ye Umi..semalam x sempat pun nak ckp thanks). This is my 2nd time here. The first one is last year during my 27th birthday. Yang ada semalam were Abah, Banchik, sayang & Me, Wan, Adik, Fie & cute lil Aimi. Kitorang makan tak hingat sampai Fie kata next time kalau family Abah datang sini dorang dah x kasi masuk..abih lauk kat situ kitorang kerjakan. Ikan sampai 4 ekor, udang, sotong, ketam, kerang. Waduh-waduh..harus di'check' tahap kolestrol aku ni..mesti naik..asyik makan seafood je skrg ni

Adik & Abah. Sian adik kene makan last sbb Aimi xnak tido

Umi, Banchik & Fie. Apsal cepat sgt surrender Banchik?

Pandak & Aimi..ni sebelum makan ni..start je makan Pandak dah tak pandang kiri kanan dah..


Makndak & Aimi..dah cerah dah Aimi ni..masa lahir aritu gelap


Adik & Umi..cite apa tu? Macam ada effect asap..ala-ala cite hantu

No comments: