Linda's Wedding

It's Linda's wedding today. Ceremony held at MPS Hall and most of our family were here. Apa nama husband dak Linda ni pun aku tak tau..x guna betul makcik dia ni..hehehe..tp sweet mamat ni..
They use purple as theme sama mcm masa aku kawin dulu. Ceh ceh..teringat pulak kenangan time jadi pengantin (blink blink)


from left: along, zida, mama, bride&groom, emy, ME, cik wok & syasya
Artist of the day..Abg Andar. He sang Pada Syurga Diwajahmu..respectlah..he can sing sambil duduk lagu ni..kalau masuk AF boleh jadi juara ni

Along and the kids

Sessi melepas rindu sesama makcik & anak buah ... Efi siap menguap lagi


Mama, Kak Ros and Cik Wok

Lepas settle attend wedding ni..kitorang pegi Jusco pulak..tight betul schedule hari ni..kene balik awal..sbb kengkononnya malam ni sayang ada futsal game ngan my cousins' team (tp x jadi sebab dah terlewat). So we rush from Jusco to Tesco..sbb nak bli mama's groceries.

So, aku pun dah terlanjur sampai kat Tesco..blilah brg ofis..dulu ada kak seha bolehlah kitorang merempit gi Makro..skrg ni dia dah resign dah xde sapa nak bwk kitorang gi merempit kat ofis ni.

Hari ni masa kat Jusco..lesap duit RM150 bli sunglass. Nasib baik ada Along..boleh guna cost price bli spec..kalau tak mau RM380 rege spec aku ni..heheh..nak melaram sekali skala

Malam tu rush balik KL, sebab tomorrow is my convocation. Tapi sebelum tu singgah dulu kat R&R Seremban pekene Yong Tau Foo..it's sayang's favourite.

No comments: