Al-Fatihah

Petang Jumaat about 5.20 sayang receive phone call from Abah. Abah kata Along Anis meninggal sebab xcident kat Johor. Ya Allah..takutnya dengar perkataan meninggal sebab xcident ni..

We've been informed that the car drove by her husband crashed into a stalled trailer. Supposingly her husband shouldn't drive the car because he just discharged from ward tapi bile ajal dah memanggil dan dah tersurat dicelah batu mana sekalipun kite nyorok kite tetap akan dipanggil jugak. Aku tak close sangat ngan Arwah Along ni..jumpa pun sekali dua je since kawin itupun kalau ada kenduri kendara. Tapi yang menyebabkan aku jadi sedih kat funeral tu sebab keadaan sekeliling and terkenangkan 3 lagi anak-anak dia yang masih hidup tu. Macammana agaknya anak bongsu Arwah, Balkish tu nak hadapi kenyataan yang ibu dia dah takde..

Ni keadaan kereta yang remuk gile. Can believe that this is an Unser. Ngeri.

Al-Fatihah buat Along Anis, Hassan & Daniel. Moga roh kalian ditempatkan disisi orang yang beriman dan dicucuri rahmat.

No comments: