Gathering DRA

Date: 17th June 2007
Day: Sunday Morning
Time: 8.30a.m ~ 12.30p.m
Venue: Tasik Shah Alam

Last weekend DRA had its gathering again. This is the 2nd time for the big gathering. 1st was held last year. Kalau setakat geder kecik2 tu..ntah dah brapa ratus kali ntah

Ramai gak yang attend, most of them dah kenal rupa..tp yg br 1st time nampak..Kak Leila, Kak RozieQ, Minami..tu je kot..yg lelain tu sume dah penah beramas mesre.

Makanan aritu mmg best2..sebenar theme makanan utk this geder is Nasi Impit Kuah Kacang..sapa punya idea ntah..either Kak Zu or Kak Mezah..not so sure...

So, we have nasi impit, kuah kacang, rendang, kuah lodeh, mihun goreng, lempeng, sambal sardin, roti jala, cakes, puding, muffin, apa lagi ye..air teh..aku bwk jajan je..tak tau nak masak apa

br nak snap gambar ni..ada pulak dgr bunyi xcident..tp kitorang maintain je kat kedudukan memasing sementara camerawoman (kak seha) gi melawat kawasan kemalangan

amboi daring gile kak seha duduk

front: kak zu, imran (camne blh terselit kat situ), me, kak niza, kak mezah & kak ida,
blakang: kak sara & kak murni


masing2 sibuk isi perut..

Lucky Draw Gift..i got from Kak Leila..dia bagi Jug & Bag..

My gift to Tasya..hope u like it sya..

Ya Allah..bini sapa yg gedik pakai baju itam putih tu???

ni yang paling best skali..mak2 tgh sibuk pack lauk .. anak kak leila ni pun sebuk nak pack gak..twisties yg mmg sedia ada dok dlm pack dia..
Overall, mmg happeninglah gathering kali ni..yg jual baju bawak baju..yg jual langsir bwk sample langsir..

No comments: