Hit songs during my 18th

I found this entry in one of my friend's blog..she doesn't tag me..tp aku memandai je tag diri sendiri...hehehe..suke plak aku nak flashback2 ni..

THE RULES
1. Go to Pop Culture Madness site.

2. Pick the year you turn 18 years old.

3. Get yourself nostalgic over the songs that year.

4. Write something about how those songs affected you.

5. Pass it on to five more friends.The songs that registered in my mind are :"

1. All Cried Out - Allure

Ni mmg lagu yg paling aku suke masa zaman2 tu..dlm bilik mandi ke, tgh basuk kain kat hostel ke..inilah lagu yg aku slalu nyanyi. Nak2 time tu tgh bercinta bagai nak rak ngan mamat yg slalu suke sakitkan ati aku..(saje je jadikan lagu ni blog song aku..)

2. Un-Break My Heart - Toni Braxton

This song actually populared when I sat for my SPM..if not mistaken..tp sampai ke tahun 97 aku still minat lagi ngan lagu ni..in fact sampai skrg pun kalau dgr lagu ni for sure aku maximize kan volume..kasi pekak sikit tinga cik abe..

3. Hard To Say I'm Sorry - Az Yet

Lagu ni aku suka sgt sbb vocal range dorang ni best..harmony gitu..ala2 Boys II Men. Teringat masa memula masuk ITM..time tu Pre-Dip..Cheare nyanyi lagu ni ms sesi translation hehehe

4. CoCo Jamboo - Mr. President
Ya ya ya co co jamboo ya ya yeee..kalau masa kat hostel dulu..bila ada je kakak sorang tu merajuk mesti aku nyanyi lagu ni..bile nyanyi je gerenti x jadi nak mrajuk kakak tu..

Now, I'm tagging:
==> sham
==> kak flora
==> che-are
==> anyone willing to be tagged..heheh

1 comment:

wan suzaimah said...

hi sheila... its kak wan here. (wan suzaimah... remember me rite) congratulations on your wedding (although its a bit tooo late...) am soo sooo happy for you. do keep in touch kay...