$3l@m@+ H@r! R@y@

Akhirnya dapat gak aku beraya lagi tahun ni. Alhamdullilah usia ni masih dipanjangkan Allah S.W.T.

First raya, as usual raya kat rumah Mama. Pagi tu x gi mana pun sebab this year ntah kenapa ntah ramai yg xde kat rumah..so kitorang pegi rumah Wak Par & gi kubur je..itupun sempat gi kubur Arwah Mimi je..br nak melangkah gi kubur Aca, hujan turun lebat gile..basah baju aku. So kitorang pun baliklah terus ke rumah.

Sampai rumah first thing aku buat is..iron bj raya aku yg basah tu..yelah petang karang nak balik Melaka dah x matching lak ngan laki aku kalau aku tukar baju lain..org lelaki bukan bli bj melayu 2-3 mcm kite..

No comments: