D@nish Ry@n

This lil chubby boy is my mom 3rd grandchild which mean my 3rd nephew..keh keh keh..(x sama ke?) Was born on 15th Aug 2007 a day before his Mama's birthday. Sepatutnya dia punye due date sama mcm akunye besday..tp sebab songsang & tali pusat terbelit kat leher dia kene di C-sectionkan..eventhough lahir awal 2 minggu tp berat dia boleh tahan gak..3.9 kg, kalau tunggu lagi 2 minggu harus jadi 4kg lebih.

Everyone were surprise when 1st time seeing this baby...he's so different. Kenan apa ntah along aku ni..lain macam sikit kale anak dia ni. Oklah tu kan..asyik dapat yg mendung je..kali ni dapat yg cerah sikit..

Muka Ryan banyak ikut belah arwah Aca. Mulut ikut my late grandfather...ada sikit mcm Mama dia..tang jendul kat dahi tu ngan hidung ikut belah mama aku lah kot..jawalah katakan..

So, these are all the expression of this 60 days boy..muka happy ada, yg toye ada..yg nak ngamuk ada..tp yg penting every 2 hours perut dia mintak diisi..

No comments: