Happy Birthday S@y@ng

It's sayang's besday today. You've grown older by a year...
Since today is the last day fasting..hari mantai org kampung aku panggil..aku balik awal sikitlah..naik komuter je. So, sempatlah nak gi beli surprise besday cake for my dear hubby ni..tp hampa gambar cake aku yg cute mute tu sikit tak masuk dalam camera..tukang snap gambar blum expert lagi pakai fon baru..hehehe

ni jelah gambar yg abg ipar aku sempat nak snap..ntah apa laki aku buat ntah

ni dia tepuk tangan utk diri sendiri ke? dia buat apa ke aku pun x tau...tp xkan tepuk tangan camni..mcm tgh tgk konsert je gayanye

Anyway sayang...without a great photo, without a great celebrate it doesn't mean that I don't love U..U are always here in my heart..(dah bayar parking seumur idup)

No comments: