Steambot again

Tadi lepas je sayang anta barang sound system kat Restoran Puteri for Erra's wedding kitorang pun carilah tempat makan kat area2 TTDI. Masa OTW nak pegi Puteri tadi dah prasan ada satu stimbot restaurant dekat2 ngan Junkyard. Kitoarng nikan pantang sikit kalau bab2 stimbot ni...so without further delay..ceh ceh..terus je masuk dlm kedai tu..

This is the restaurant. Silver Pot namanya. It's a Chinese Muslim restaurant.
Part of the dishes ordered. Broccoli tu wajib

We chose both tomyam & chicken soup. Tapi tomyam lagi bestlah

Acara makan sambil melibas chopstick. Hehehehe..

Sedap sangat ke sampai gitu expression muka

Rileks le makcik..takkan suruh makan pun muka nak garang2 camtu. Girl yg duduk blakang aku ni very talkative. Ada je yg dia borak ngan mama & papa dia


And this is my dessert but somehow rather I can still feel the empty side of my stomach...dah order dessert takkan nak tambah makanan kot..malu seyyyyyy

No comments: