Fridge Magnet

Fridge Magnet.
This is our latest project at De Royal Anggerik. Kite buat Exchange Gift utk benda ni pulak. Partner aku is tasya @ Tanjung80. I was supposed kene denda sebab lewat anta FM ni..tapi memandangkan dorang kasi kelonggaran sikit kat aku sbb aku sakit aritu so..xdelah kene denda..selamatttttttt..

cute sungguh FM dari tasya ni utk aku...and this is the first 2 magnet placed on my fridge..

In return, sebab dah lambat hantar lagipun kan..i dengan ikhlasnye hadiahkan FM ni utk tasya..hope u like it coz i really love it..buleh gerak2 lagi ketam tu..

Aku memang gemar sikit ngan mende2 yang ada kaitannya ngan aquarium ni..ntahlah maybe my late father mmg gemar bela ikan kot..

No comments: