Ryan Demam

Masa aku still on MC tu..Ryan kene demam panas. Adoiii tak sampainya hati aku tgk baby demam macam ni. Sampai terketar mulut ngan kaki dia. Walaupun ni bukan anak aku..tp as a woman aku rasa semua org pun ada perasaan macam aku nilah. Rasa sedih bila tgk budak kecik sakit.


pix snap a day b4 dia demam..punyalah malas dia nak angkat kepala dia letak je dagu atas bola tu..bijak bijak mcm mak ngah dia..hehehe

semua serba x kena..

kesiankan...lembik sgt jadinye

buat muka bodo je..walaupun kite punyelah cak cak dia

lebih kurang kul 8 malam..maybe dah kebah sikit demam dia..tu yg dpt snap gamba camni..

dah boleh gelak besar lagi...alhamdullilah

abang dah rindu sgt nak kacau adik...

No comments: