Danish Ryan

Saje je boring2 tak tau nak buat apa..aku tepeklah gamba2 anak buah aku ni. Dia ni dah bijak skrg ni..kalau aku pakai enpon mama konon2 buat mcm nak amik gamba mampus dia x layan..tapi kalau aku guna fon aku yg cun tu..gerenti dia senyum2..nganga2 mulot..bijak bijak..

Semenjak dah boleh merangkak ni..laju je dia. Sekejapan tu nampak dia kat hall..kejap lagi dah nak masuk bilik air..waduhhhhh. Pastu kalau nampak meja or kerusi dah berangan nak berdiri..bila dah berdiri ada hati nak lepas dua2 tangan..apalagi manjang terlentang jelah dia..Banyak2 gamba ni lupa pulak nak snap gamba gigi dia yg buruk gila tu..jarang2 gile..

Gamba ni nampak muka dia sejibik macam mak tiri Zoela dalam cite Sindarella tu..heheh

Tgh meng'ambush' abg dia yg tengah kusyuk layan Sin Chan..

Habit terkini bile nampak aku pegang enpon...nganga

Ye ye je aku snap..ingatkan dia sedar..rupanya tengah tido..

Ni masa dia tengah aim massager .. sampai meleleh2 air liur

Terserlah kejulingan dan kejendulan anak orang ni..

Aksi ketap gigi..sampai berbunyi gigi dilagakan..ngilu mak

Ni pulak..aksi bila suruh dia kiss

Nilah gamba yang aku pinjam utk desktop aku..rasa nak cium je bibir dia..muahhhh

The saddest pix I managed to snap. Slalunya dia gelak je..walaupun tengah nangis aku tayang je fon mesti dia maintain hensem..semalam tu kiranya hari paling sedihlah dalam hidup dia..huhuhu..

No comments: