My Passion

Lately ni aku mmg bernafsu gila bila tgk Fridge Magnet (FM). Suma ni semenjak DRA buat 1st exchange gift early this year. My first FM is actually patung dolphin yg kale biru tu..tp masa tu itu jelah satu2 FM yang terkontang-kanting kat fridge aku..tp bile aku dapat 2nd FM yg gamba chef tu..terus mcm meluap2 je keinginan aku nak kumpul.

Sekarang ni everytime I buy FM for myself I'll make sure I'll get it for my mama too.

1 comment:

shamriza said...

mcm best plak buat tmpal magnet kat peti ais yerk.. bleh lah aku try.. tgk nafsu aku meluap2 tak cam ko.. hehehhehe...