2nd WMC Gathering

Semalam pegi gathering WMC kat Legend Hotel. Event started at 2 and adjourned around 6. It was my last minute plan. Sepatutnyakan aku ada driving class tp pikir punya pikir punya pikir punya pikir..I've decided to participate this time. Last year tak gi..takkan this year pun x gi jugak. Macam x syok je.

What I like about the event

  • Boleh get together ngan gang2 DRA
  • DRA menang anugerah The Most Popular Club
  • Ahli Paling Fofular pun jatuh kat tangan ahli DRA jugak
  • Peniaga Paling Fofular pun dari kalangan ahli DRA jugak
What I dislike about the event
  • The food is EXREMELY bad. Don't expect this kind of food to be served in hotel
  • Hadiah kemenangan yang sememangnya hampeh. Tak berbaloi dengan effort & duit yang dikeluarkan. Kalau dah rasa nak kasi hadiah CIKAI camtu why must you organize SMS voting?? Better buat online POLL je..(is there any hidden agenda behind this decision?? only GOD knows)
  • Table arrangement juga was not up to my expectation. Was too pack. (Excused as maybe some of them are just like me..last minute decision..)

Whatever it is, I still enjoy my day meeting up frenz. So far these are the frenz during shiny and rainy days. Guys hope this friendship will last forever. Emotionallah pulak makcik ni..

The backdrop

Hadiah untuk setiap ahli..for the most popular Club (kak seha..den cilok gamba ko nih..)

The toye face of the unlucky person..hahahha..lawak tul aku ngan kak azie dok tunggu lucky number yg x naik2 sampai ke hujung acara..nasib le kak. Nanti kite buat cabutan bertuah sendiri..kite2 je hahah

The DRAs. From left: Me, Aen, Kak P5, Kak Leila, Kak RozieQ, Nynda & Wana

Kak Azie, Kak Flora, Me & Kak Sara

Masa gang DRAs ambik hadiah for the most Popular Club 'on earth'

Gambar beramai2 ngan Ahli WMC..

Me & Kak Nisyra..AP buddy

Macam banyak lagi gamba nak upload tp rasa macam sangatlah lembab nak mamfus line tenet ini. Jadinya hanya ini dapat dipersembahkan..the rest of the pic will be uploaded in my multiply or PB

No comments: