Aimi & Alya

Last week since Abah had his eye laser operation at HUKM..most of his children came to my house. Kak Chik stayed for almost 6 days. On the last day before K. Chik went back to Seremban we did some sort like makan2 kecik for adik beradik yang dekat-dekat je. So, Umi & Adik came.

Aku memang perasan si Aimi (the one in yellow) aim je si Alya from hotel. Kejap dia pegang mata Alya, kejap dia usik kepala..si Alya pulak tak banyak hal..dia senyap je melayan karenah sepupu dia.


Alya was sleeping when Aimi arrived. Si Aimi ni punyalah tak tahan tengok Alya tido..kejap2 dia gi godek kepala budak tu..sampailah Alya bangun terus duduk sambil hisap puting. Kerja si Aimi..dia cabut puting dari Alya..pastu dia sumbat balik dlm mulut Alya. Continously done..cabut and sumbat. Alya yg dlm keadaan mamai tu senyap je.

Until one stage tu agaknya si Aimi dah bosan ngan Alya yang senyap..dia pegi dekat mulut Alya..dia gigit budak tu..waaaaaaaaaaaaaaaaaa...melalak

kitorang yang dah tua2 ni dok perati je tingkah laku dua kenit ni..syok jugak layan keletak budak-budak ni..hilang segala stress & tension

No comments: