Exchange Gift

Ni EG kali ke-3 DRA buat. The 1st one was FM, 2nd canister & 3rd cushion. This time I got Zana as my exchange partner. Puaslah berYM ngan dia. Nak gak tau selera org sebelum kasi brg kat org. Risau org tak suka nanti terperuk jelah brg tu dalam stor.

Dah selesai sessi YM-YM ni..dia nak something reddish. Me & hubby went to Mid Valley to get this. Terkejut gak hubby I chose this colour. Tapi dia ingat balik..this is not for me..but for my friend. Selalu tu mati idup balik pun x hingin aku pegang kale PINK ni..soriiiiiiiiiii

Cushion for Zana..harap2 dia suka

Ni cushion dr Zana utk aku. Nasib baik xde bunga2 ala wanita anggun. Aku kalau bunga2 ni pun suka yg retro2 sikit. So far aku ada satu je hiasan bunga kat rumah..itupun dapat dari WMC gak sempena aku jadi Ahli Sensasi dulu..

Note: Tasya, agak2 lepas ni ada lagi tak 4th EG..sonok gak main tukar2 hadiah ni..

1 comment:

tasya said...

ade kot, sebelum puasa ade satu lagi