Gift from China

Alhamdullilah. Yesterday hubby was savely landed in KLIA although the flight has been delayed for about 6 hours. Menakutkan mana taknya delay kat China. He went there last Wednesday for his business trip. Sian aku tido sorang2 je 4 hari without my pillow-sharing-partner. Nasib baik Mama datang bawak budak2 tu. So takdelah kesunyian sangat hidup aku weekend tu. As usual he won't come home with nothing. There must be something for his beloved wife..akulah tu..(prasan sungguh)

Novel was bought in S'pore during his transit there. Will try to read it as soon as I can as I still have another novel to be read. Macam boring je buku yg aku tengah baca sekarang ni walaupun aku minat gila ngan hasil penulisan Barbara Taylor Bradford.

Silver chain. Bulat2 macam mende alah yg slalu ada kat ketip kuku tu je..huhuhu tapi dia dah beli just ambik jelah. Merajuk karang susah mak nak dapat hadiah lain kali. Strategi tu

Love him for bringing me this FM. Macam dah tau sangat passion bini dia.

He also bought me table runner yang kengkonon matching ngan kale umah aku..tp panjang banget sey..mcm tak sesuai je ngan dining table or coffee table aku. Paling koman tu kena letakkan kat cabinet TV. Masalah2..

Yang tak bestnya mangkuk kat Imigration mana ntah yang kopakkan lock luggage dia. Suka2 hati je. Benda2 macam nilah yang bahaya sangat bila letak bag kat luggage deck. Takut kot dorang sumbat dadah ke..mende2 terlarang ke...tak pasal2. Whatever it is..syukur alhamdullilah sumenya slamat walaupun masa dia nak pegi aku cukup risau. Yelah ngan kes gempa bumi yang tak selesai. Kes banjir besar..ngeri ngeri

THANK YOU SAYANG FOR THE LUVLY GIFTS. YOU PAMPERED ME A LOT !!!

No comments: