Now I can....

Yesterday I went to Terminal 1..ingatkan nak buat instant name card for office since my bos will be away for exhibition in S'pore. Kalau tak buat kang sampai sanun pengsan pulak xde name card..apa agaknya dia nak hulur kat org. Hulur tangan??

Aku gi kedai member kat atas..sayang gi turun bawah jumpa member dia. Kebetulan Celcom & TM tengah buat roadshow kat bawah tu. Kejap tu sayang call kata dia nak subsribe Celcom Broadband..sebab aku selalu kecek dia...suruh masukkan internet kat rumah. Asyik curi line wifi org je..

Berbunga hati mak bile dengar dia kata nak subsribe..aku pun turun bwh gi cari dia. Skali tu kena bayar RM697..dia dengan bangganya keluarkan duit tu dari wallet..waaaaaaaaaa..byk ghopenya duit laki aku dlm wallet tu..kalau aku tau dah lama aku buat apa yg patut. (nasib baik tanduk aku kontot lagi)

So, lepas ni dengan senang-lenang aku buleh online everywhere and anytime i wish to. Fuh belagak rasanya..hahaha


ni modemnya..beso lagi enpon aku

No comments: