Visit from K. Ngah

Angah came all the way from Kuala Lipis to visit Abah in my house. I was sleeping when she arrive. Hubby woke me up tp Ya Ampun..berat sungguh mata ni nak bukak. I can hear all the noises out there but seriously couldn't open my eyes. Punyalah sedap tido petang siap ber'comforter' bagai.

Bila dah sedar tu, seganlah pulak nak kuar..kang org kata aku ni tak sudi nak terima tetamu pulak. Tapi belasah jelah..rumah aku takkan tak kuar pulakkan??

Takde apa yang aku sajikan. Bangun tengok hubby dah prepare air teh o..aku cuma goreng kopok jelah..itu je pun yg ada.

the one and only girl in Angah's house..Mawar

Alamak tangan BaNgah je masuk dlm kamera aku..hehehe

Around 8pm Angah has to make her move since hero2 dia ada lagi 2 org kat rumah. Dorang dah bujang so xnak ikut Mama & Ayah berjalan.

No comments: