Food..Food..and again Food

I happen to realize that most of my entry was about food. Nampak sangat aku laki bini kuat makan..hahaah

We start of with my lunch first. In my previous entry..anak bos nak blanja makan tp kitorang dah x tahan sgt nak makan. So x jadi belanja. Today kul 12.15 dia dah pass duit 100 kat aku suruh arrangekan makanan..yahoooo..

As usual office aku ni..bila makan free je mesti ingat pizza..kalau x pizza mesti nasik ayam. Takdelah mende lain nak dipikirkan.

Aku order StarbiteZ..2 bijik (1 Thai Seafood and 1 lagi S. Supreme). Pastu amik Chicken Wings, Mushroom Soup, Garlic Bread & last but not least..ayor le. Tercekik kang sapa pulak nak buat CPR..(eh kalau tercekik blh pakai CPR ke??)


Malam pulak kitorang (aku & laki aku je..) makan kat Hokkaido Sentul. Lama dah x makan kat situ. Last makan masa baru2 kawin kot..itupun sebab kitorang still duduk kat BILIK SEWA BUJANG laki aku. Ni restoran cina yang halal dimakan. Tapi this time aku rasa macam x sedap sgt pulak masakan dia. Sedap lagi restoran seafood kat Seremban tu.

Aku order Ikan Talapia stim kicap, Garlic Fried Baby Kailan, Mix Vege Chinese style, nasi putih 2, chinese tea & air asam boi utk aku bebaskan lebihan kolestrol...hahahha..kengkonon je tuh.

Jadi sekian saja buat harini. Semoga bertemu lagi dilain waktu.

Salam

No comments: