Lunch

Lunch harini konon2 anak bos nak blanje makan. Tapi dah kul 1 br nak tanya..

KH: You all xde rasa nak pegi lunch ke?
Me: Nak pegilah ni..
KH: Orderlah apa2
Me: Dah pukul 1 dah ni..dah lapar sgt..kalau ode nanti sampai lambat.
(Dlm hati..nape ckp mcm ni..bongos betul ko ni Sheila)

So, with the broken heart..(ceh ceh..) aku ngan partner aku..(Ina lah sapa lagi awek cun dlm opis ni kalau bukan kitorang berdua) turunlah lunch kat Only Delight..our favourite venue for lunch.

This is what I ordered. Rosemary Grill Lemon Chicken c/w potato & salad. Air tak ode..aku share ngan Ina..standardlah bantal pun buleh share xkan air segelas xleh share. Menu ni RM8.90 je..

Inilah menu favourite kitorang utk setiap hari Selasa..Chicken Curry Pie. Tapi harini Ina je yg ode ni..aku nak try lain. Air tu namanya Citron..ada kulit limau & asam boi..sedap banget sey. Menu ni RM8.90 jugak tapi including drink.

No comments: