Site Visit

Today, boss brought us to Amcorp Mall visit our shops there. We have 3 outlets kat Amcorp Mall tapi sekalipun kitorang yang kat ofis ni x penah jengah kedai2. Slalu deal ngan budak2 sales thru phone je.

Since, ada nak buat rombakan sikit kat kedai tu..bos bawak kitorang just to get an idea of what is going on. Kedai kat LG floor jual home decorative item..nama kedai @Home, yang kat Ground Floor jual barang2 kanak-kanak aged 3 and above. Nama kedai ni..Polkatots and shop yang kat level atas pulak jual barang2 for infants up to 3 yrs. Nama kedai ni pulak Polkatots Baby.

Lepas habis berjalan2..berkenal-kenalan yang staff2 kedai, bos bawak makan kat Restoran Salero Negori. Macam tau2 je dua org staff dia ni org neghori. Hehehe..best makan kat sini. Lauk dia dalam kategori mantaplah. Kire terasa kat tekak aku tahap kepedasan dia.

Ni kat Polkatots..

Ni pulak Ina kat @Home

Gambar kedai @Home dari luar. Blum ada signboard lagi. Aku tengah apply kat MBPJ

Baju2 yang ada kat Polkatots

Decorative items yang ada kat @Home. Tadi Ina snap sikit punya banyak gamba..tp malas pulak nak upload.

Finished in Amcorp Mall, we head towards Taman Mayang. We have store there. Bos nak buat renovation sikit so he wants us to have the idea of what to be done. So, tomorrow dah confirm ngan contractor aircond..dorang nak buat installation. Lepas tu baru pindah kotak2...buat small showroom, pasang carpet and last skali..kene buat stock taking..Ni yang mcm x syok ni huhuhu

No comments: