Sweat-Out-Session

Every Tuesday, sayang main badminton ngan ofismate kat Taman Connaught. Last week sebab dah lewat, aku kenalah ikut sayang gi main skali. Slalu sayang ajak, tapi aku mcm malaslah. Segan ngan geng2 dia pun ada gak. Sume lelaki tetiba tertongok aku kat situ. Cam x kasi can langsung kat laki aku nak bersosial.

Sampai kat area Sport Centre tu aku mcm dah lapar gila. Lunch makan roti je. Walaupun 3 bungkus..tp dah namanya roti..manalah nak kenyang kat perut aku ni. Aku makan kat cafe bawah tu...apa namanye ye..lupa lak nama cafe tu. Yelah entry ni patutnya last week lagi dah masukkan..tp mcm malas yang amat nak update.

Ofismate syg yang main cuma Lee & Ah Chong je. Yang lain tu mcm x join sgt aktiviti2 camni. Not good..not good..tapi haritu sayang main satu jam je..slalu tu main 2 jam. Nape main sejam je? Sebab nak balik tengok debate between DS Anwar Ibrahim ngan Shabery Chik tu.

Uwekkkkk..goli den tengok mulut Shabery Chik tu. But thumbs up to DSAI. Malas nak komen panjang pasal politic ni..nanti kene tangkap camne?

Aku penah tanya kat sayang..kalau aku write about politics pastu kene tangkap mcm Raja Petra tu..dia nak buat apa? Dia kata "saya bom balai tu.." hahaha..

Antara aksi2 sayang masa main tu. Kebetulan pulak dorang ni pakai baju sama..

No comments: