08.08.08

Cantik sungguh tarikh ni. Mesti ramai yang dah plan nak nikah harini. Kalau yang bangsa selain Islam..mesti tengah beratur panjang kat JPN nak register perkahwinan dorang.

Teringat lagi...tahun lepas masa Abg Mie nikah semula ngan akak, dia plan nak dapatkan anak ke-4 on this date. Tapi percubaan dia gagal. Takpo la bang..cubo tahun dopan lak yo.. 09.09.09 hahahha..nak sonang aim lahir maso harijadi adik..sonang nak cuti..sonang nak celebrate hehhehe..xyah gi kojo..dah tontu cuti time tu...kakakak
Balik keje ni nak gi JB. Ada wedding kat rumah pakcik sayang. Layan jelah

No comments: