Ambang Merdeka...

Tiap kali Malaysia beriya2 menyambut Ambang Merdeka..aku jugak akan berada diambang anjakan usia. This year aku sambut besday kat Seremban. Slalunya kat KL..sekali kat Melaka..tp sebelum kawin mmg sentiasa akan sambut malam merdeka kat Seremban walaupun org lain sibuk gi layan bunga api aku cuma layan tido..

Around 9 Mr. Kay ajak gi Padang MPS..show malam tu kawan dia yg buat sound system. So aku pun dapatlah chance nak duduk bwh khemah crew.

Guess what..Ramli Sarip perform kat Seremban. No wonder Mr. Kay beriya ajak aku gi tengok show. Kalau kat KL..haram dia nak bwk aku..sebab malas nak layan jam. Teruja gila aku..rasa nak nangis pun ada..can I say it as part of my birthday present?? Bolehlahkan..suka hati akulah

Ni je yg aku snap..malu pulak nak snap..org lain tengok konsert macam tengah tengok tadarus al-Quran..

Lepas je my Idol ni nyanyi mood aku pun mcm dah x bestnye nak duduk. So, apalagi..baliklah aku kerumah utk tido. Tak patriotik sungguh..

No comments: