Happy Birthday to Me

Happy Birthday to ME
Happy Birthday to ME
Happy Birthday to ME
Happy Birthday to ME...........

Yeah..It's my birthday today. I turn 29..old enuff? Getting bigger in number but still small in heart hahaha..still xnak ngaku dah tua...whatever.

Mr. Kay bought me cake. Tak surprise pun tau. Cake ni dari semalam lagi dia dah beli sebelum gi tengok program Ambang Merdeka tu. Tp I pretend it to be like so surprise. So aku tak bukak box tu sampailah 31st morning. Apa ni..besday girl bukak kotak cake sendiri...letak candle sendiri..tak best tau aba ni. Nasib baik ada askar2 along aku yg tolong nyanyikan lagu besday utk MakNgah dia ni. Tapi syukur Mr. Kay still remember my birthday..kalau tak ingat haruslah kan..punyalah glemer tarikh ni..kalau tak ingat jugak..mau aku mogok 3-4 bulan hahaha..ngengades


Inilah rupa cakenya, sodap gilo..apo namo eh ntah tp kek bolah dalam tu ado mcm choc icecream..walaaaa. Ucapan kat cake tu..lovely ke mak ni? Pulak tu nama penuh ko..nasib xde binti kat situ hahahah

Lepas acara potong2 cake sebelum mandi pagi tu..haahha..aku pun siap sedialah utk keluar. Plan nak bawak mama gi massage sebab kaki mama sakit. Bila dah sampai kat tempat urut tu dah arrange for mama's massage session and boring nak tunggu lama sangat..aku pun buatlah reflexology..dah lama x kene sental kaki aku yg x brapa nak cun ni..

Kaki aku sedang digeli-gelikan oleh tukang urut ni. Rasa mcm nak kasi penyepak je kat dia ni. Haha..goli ooiiii

Masa dia urut kat keting & betis tu mmg rasa sakit ya amat..adoyaiii..tak tahan aku. Aku tanya dia kalau sakit maksudnya which part of me yg problem..dia asyik ckp..SAKIT..SAKIT. Mamat ni x reti ckp melayu..dia dr China. Lepas dah urut tu rasa cam legalah sikit. Aku kan ngengada..sikit2 urut..sikit2 urut.

After massage, gi makan lak kat restoran seberang massage center ni. Kat Kemayan Square. This is one of the faveret place to eat in Seremban. Bas pelancong mmg belambak2 kat sini. Kalau datang utk dinner mcm kene take turn. SeaView Restoran nama kedai ni.

Oyster Baby Kailan kegemaran aku & Mr. Kay. Marveleous. Aku try gak buat camni kat rumah x fail...apsal yek?

Photobucket

Dry Chilli Sotong. Ni pun menarik gak. Aku silap order sebenarnya. Tekak org N9 kene yg podeh2. Time ode memulo tu ingatkan yg ni podeh..ghupo eh cili koghing nak podeh mondo kan..konolah den makan ngan cili api potong yg mmg dorang dah sediokan tu..
Eh eh..tetibo lak acik tercakap neghori kek sini..hahhaha

No comments: