HomeMade IceBlended

I was supposed to be in JB now attending hubby's cousin's wedding. Since i'm not feeling well yesterday, I persuade him to go by himself. After all abah will be there accompanying him from Malacca. Memula sayang was thinking of sending me to Mama's house. Risau aku x sihat but I refused. Rasa macam baru semalam je balik..nak gi lagi. Nanti ada org kata aku ngengada ngan Mama. Malaslah.

Sayang reached Malacca at 1.30a.m and today around 12 dia dah sampai ke JB. Alhamdullilah perjalanan selamat. Memandangkan sayang is not around aku as usual masak bodo2 yang agak2 lalu kat tekak dan yang plaing senang skali..sup telur, sambal sardin cili api & daging burger masak halia bersos tiram. Blasah jelah apa yang ada.

Petang..tengah syok layan cite Ezora kat web..(yelah dah lama miss crite yang dah jadi ntahapahapantah tu)..tetiba teringat yang I bought chocolate powder for iceblended. Tengah sakit perut tp ada hati nak buat mende sejuk2 ni. Dengan rasa yang agak2 rajin-rajin malas tu aku ke dapur utk buat iceblended.

Suke hati aku je letak whipped cream tu..tak berseni sungguh. Tapi xpe janji beshhhhh

Yummylicious selfmade iceblended. Kene beli straw baru terasa cam minum kat Starbucks.

No comments: