I Had Theseeeee

Balik dari Seremban after JPJ test aku mmg flat gile. Mak kena serangan migraine. Cuaca panas sangat. Nak guna sunglass lupa lak nak bli contact lense, kalau x guna CL lagi pengsan mak pening nanti. Masa dalam tren nyenyak sungguh aku tido sampailah berlagu henpon aku ngan lagu Highway Star tu pun aku kurang 'kesedaran'. Bayangkan....tp nasib sempat gak jawab diakhir2 nyawa lagu tu..nasib xde airliur leleh2 hahahaha. Panggilan tu buat aku cam nak "tersesak" nafas..TER je..bukan sesak pun. Forwarder tu buat hal. Ko expert dalam bidang ko...ko adviselah aku apa yang patut. Kalau ko expect aku tau apa nak buat..baik aku je bukak satu forwarding company. X yah susah2 nak appoint org lain..bongok. Pleaselah wei...korang buat baik ngan aku..aku kasi korang job lagi next time..tp kalau korang buat camni...kem salamlah aku nak kasi lagi.

Sampai rumah aku layan cite "Ezora" jap..sedar2 sayang kejut aku suruh tido kat dalam. Ada member ofis dia yg kat Penang tu nak tumpang masak..ha??? tumpang masak?? Dari aritu lagi abg Levi ni nak masak kat dapur aku yg comey tu. Last2 arini dapat gak dipeluang tu. (mcm best sgt dapur buruk aku tu..)

Tomyam Seafood yang dia masak. Sedap tu. Sotong sekor2 ... br lah terasa cam makan sotong..kalau aku buat mesti potong2 dah ilang dah rasanya.

Kailan Ikan Masin ... sedap gak (segala sayur sdap pada aku..)


Tengahari ni...since Ina awal2 lagi dah gi store buat stock counting..aku hilang sebelah kaki untuk gi lunch. Tak best arrr gi lunch sorang2..kalau hari biasa boleh gak ajak Roy or Asman join skali tapi harini jumaat...nak kene sekeh agaknya kalau ajak dorang lunch skali ngan aku. Alih2 aku turun je satu floor gi bli instant noodle. Kat ofis pun ada gak..tp malas pulak aku nak cuci2 mangkuk tu kang..guna je noodle in cup tu...sonang kojo mak.

Inilah juadah makan tengahari aku. Tapi icecream tu aku lupa nak makan da..tertinggal dalam fridge pulak. Ish ish ish..hari senin ni nak pose seminggu direct lak tu. Terliur aku.

No comments: