Aku Dapat Lesen

Kecoh betulkan..org lain lagi bertahun2 dah dapat lesen..
dah dapat full license pun dah..aku dah tua2 baru gediks2 nak gi blaja keta..
Tapi aku bangga wei..at least dapat gak aku pegang stereng sendiri..ni asyik duduk melepek ye sebelah Mr. Kay. Sekali skala bulehlah jugak aku drivekan.

Buat masa ni Mr. Kay tak brani nak kasi aku drive keta dia..huhuhu..takut. Ada ke dia kata dia brani kasi kalau KL dah lengang time raya nanti. Ingat aku xnak balik raya ke time raya nanti..nak ngadap KL je..

Ba tolonglah...gedik nak bwk ni

Photobucket

Sila abaikan tahap ketembaman aku ye..

No comments: