Budak Ni Lagi..

Budak ni lah sapa lagi...Danish Ryan

Bila usia dah cecah setahun ni...macam2 perangai dia buat. Kalau org panggil dia Danish..kirim salam dia nak pandang. Dia buat donno je tengok tv. Tapi kalau panggil dia Yayan..or Ayyan..zasss..laju dia toleh.

Ayat yg paling dia suka sebut skrg ni..apa apa apa apa..mesti ada 4 kali apa tu..mcm lagu pulak.

Perkara yang paling dia suka sangat buat...main ngan rambut org. Kalau org tengah baring or whatsoever..mende lain dia xkan usik..he'll definitely go for hair. Lembut je dia pegang. Nak jadi hair stylist ke? Nak bukak saloon bila besar nanti no hal..tp make sure jadi jantan kental ok..kalau lembut2 makngah humban ko kat dinding..

I have a bird? Do yo have it?
Gamba kat sebelah tu dia tengah experiment remote..puas dia tekan2 punat tu..bile something appear kat tv mesti dia sebut o o...



Puas hati bila dia dah dapat tukar channel..camnelah channel tu buleh bertukar....


Ni kawan time tido dia. Pastu sume2 tu kene duduk atas badan dia.
He's waken up tp mcm nilah perangai dia..kalau dah bangun tido..mesti tengok tv dari celah2 kain buai tu..bila aku snap gamba dia..amik ko berkerut dahi konon cam marahlah tu..


Skali skala dapat can bolen camni mcm best je kan Muma..

No comments: