KLIA

Tahun ni adik beraya kat Kuching. Dah dapat tiket free rugi woo kalau tak digunakan kearah kebaikan and Bandaknya (Mr. Kay) ditugaskan untuk hantar adik anak branak ke airport. Small matter je tu..kalau bukan abangnya yg tolong sapa lagi nak tolong ye tak??? Aku no hal punya.

Tengahari tu siap2 packing barang sebab aku pun nak direct shoot ke Seremban. Aku dah start cuti tapi Mr. Kay still keje lagi. Sampai rumah adik around 12noon. Panjatlah ketingkat 5 tu sbb pikirkan kesian adik & Fie nak bawak turun baby2nya, barang2nya. Dah siap sumanya kitorang pun blahlah. Dah sampai ke Cheras baru dorang prasan MyKid or birth cert anak2 takde, dia call customer service airplane..dengan bangganya CS tu ckp "kalau xde mykid xleh travellah".. dengan suara yg penuh berlagak dan tensi sekali (ko pose?? aku pun pose gak wei). So, patahlah balik ke rumah adik kat Keramat untuk amik benda2 yg tertinggal tu. Kitorang sampai airport lebih kurang pukul 3 kot..lufelah fulak.

PakNdak sempat enterprem ngan Aimi yg sememeh baru bangun tido..muka tensi je

Barang2 utk diterbangkan ke Sarawak. Mak Mertua adik siap pesan beli bekas buffet tu lagi. Dia kata murah kat sini.

Pastu kitorang terus balik Seremban. Jalan amatlah clear..x jam langsung. I loike this situation.
Lepas Mr. Kay drop me kat rumah mama, Mr. Kay kene gi Melaka...ada barang utk ditukar kat sana...

No comments: