Me Rushing to JJ

Sampai Seremban terus kluar gi Jusco. Blender kat rumah Mama dah jahanam. Aku tak sanggup nak TUMBUK MENUMBUK cili ok. Jadi adalah baiknya kalau aku gi beli blender yg baru untuk Mama. Kiranya sebelum Mr. Kay gerak gi Melaka aku suruh dia hantar aku gi S2 dulu. Kalau nak naik cab dari rumah ke sana rm15 wo..balik rm15 lagi. Kayo pakcik teksi tu.

Sampai Jusco around 4.30 and aku pun berjalan cam robot gi cari apa yg aku nak. Tapi dah namanya fomfuan yang agak suka shopping ni kan..manalah boleh beli dan balik. Mesti macam nak belek, belek, belek dan baru beli.

Lepas beli blender and sikit2 barang keperluan Mama..aku pun konon2 nak survey2 bli camera. Sian aku kan..xde camera..asik amik gamba pakai camera HP je. Masa nak naik 2nd floor tu aku amik gamba ni. Aku suka combination kale ni..yellow & brown. Ada apa ntah kat situ. Caklempong kot. I'm in rushing mode so takde masa nak berenti2 melihat. Sambil naik escalator sambil snap. That's what we call as efficient. Hahahha..

Jalan kejap je cari2 camera...tapi aku tak bli pun. Rasa mcm sayang pulak duit nak bli...boleh gitu??? Tiba2 je sayang duitkan..betul ke tu Mrs Kay?? Yelah betullah tu aku.


Sebelum balik singgah Kenny Rogers jap. Blikan mama her favorite black pepper chicken.

No comments: