Puasa Day 14

Harini kitorang berbuka kat Yankies Hut pulak. Sepatutnya nak makan stimbot kat sebelah SOHO Kajang tu. Tapi member Mr. Kay kata tempat tu dah tak available sebab hujan.

Yankies Hut ni diamnya kat Kajang. Such a nice place. Sejuk je kat sini. Mmglah sejuk..time tu hujan hahaha. Tapi susun atur meja dia..sumenya mmg menariklah.

Gigih nak jugak amik gamba lampu lip lap tu walaupun hujan

we got this kind of seating. Ni yg aku x larat ni nak duduk bawah lelama. Kebas kaki.

Makanan ok. Suasana ok. Yang tak ok time nak bayar. Sila lihat queue yg agak padat ni. ( ni bukan Q ok..ni main serbu). Ada ke patut time org nak bayar baru terhegeh nak kire. Boleh tak kalau hire satu cashier. Kedai sikit punya besau takkan takde cashier kot. Dekat 1/2 jam jugaklah Mr. Kay terpacak kat situ untuk nak bayar.

Today xde gamba makanan sebab kitorang sampai situ dekat kul 6.45pm. Order bagai dah dekat nak kul 7. Jadinya kitorang berbuka dengan air jelah dulu. Tu yang bila makanan sampai stok baca bismillah nak terus lahap. No time nak kuarkan tipon nak snap sana snap sini ok..baik aku layan perut

No comments: